SFeraKon 2010: 43 days to go and counting

Dragi posjetitelji, kao što možete vidjeti, SFeraKonska stranica ponovo radi punom parom :) Pripreme za SFeraKon su u tijeku. Vidimo se na dobrom starom mjestu – FER-u – od 23. do 25. travnja, a do tada pratite naše stranice i saznajte sve što će se u tom razdoblju zbivati. Kako ne biste ništa propustili, preporučujemo vam da se pretplatite na naš RSS kanal ili se, pak, priključite ovoj grupi i primajte obavijesti o novostima na svoj mail. Također nas možete pratiti na Twitteru i Facebooku.

Ukoliko imate prijedloge u vezi programa, slobodno nam se javite. Poziv vrijedi za pojedince, članove udruga i cijele udruge – uvijek smo otvoreni za svaki oblik suradnje!

Teme ovogodišnjeg SFeraKona su steampunk i space opera, ali prolazi i sve ostalo vezano za žanrove i podžanrove spekulativne fikcije – znanstvenu fantastiku, fantasy i nadnaravni horor. Također vas podsjećamo da je SFeraKonska nedjelja tradicionalno posvećena popularnoj znanosti, pa nam se slobodno javite i s temama iz tog područja …

43, 42, 41 …