Povratak doma s hrpetinom knjiga!

Imamo über mega super vijest za sve ljubitelje SF-a u papirnatom obliku!

Za vrijeme trajanja ovogodišnjeg SFeraKona, ali i tjedan dana nakon službenog zatvaranja (26.4. – 2.5.2010.) Algoritam, Bookshop u Gajevoj 1, Zagreb, osigurava popust od 20% svim donosiocima letka. Letci će se dijeliti posjetiteljima SFeraKona uz kupljene ulaznice.

Popust se odnosi na knjige SF/fantasy tematike na hrvatskom jeziku (Algoritmova naklada) te na knjige na engleskom jeziku. U akciji ne sudjeluju već sniženi artikli, a popusti se ne zbrajaju!

Algoritmov letak

Zahvaljujemo Algoritmu na već tradicionalnom aktivnom podržavanju SFeraKona!

A nakladnička kuća Mentor bit će optužena za šoping frenzy na konvenciji: knjige iz biblioteke SFera (Jambrišak, Lepčin, Žiljak, Pongrašić, Krušvar, Benini, Mišak, Konvični, Perković, Vlahović i Brozović), Blog.SF, Bludućnost te Izvršitelji nauma Gospodnjeg prodavat će se po 10 kn!

No, to nije sve!

Ad astra, antologija hrvatske znanstvenofantastične novele od 1976. do 2006., bit će prigodno survana na 100 kuna (plus jedna knjiga od 10 kuna gratis, dok zalihe traju), kao i Gavranova Božja jednadžba. Knjige 42 (99 kn) i Sjaj (49 kn)  zajedno će se moći kupiti za 99 kn! Stari Q stripovi od broja 6-15 za kunu do dvije, a bit će sniženo i još štošta …

… uf, kad će taj petak?!?!