Ponovo birajte predavanje i ponovo osvojite nagradu!

Korado Korlević

Nakon uspješno provedene ankete za ovogodišnje sferakonsko predavanje Davora Horvatića, odlučili smo isto ponoviti s predavanjem našeg najpoznatijeg astronoma Korada Korlevića, koji će nas ove godine počastiti svojim prisustvom i sudjelovanjem na SFeraKonu.

Korado je odabrao čak 12 potencijalnih naslova, a princip je isti kao i prošli put: kliknite donji link za anketu, odaberite predavanje koje biste željeli slušati, ostavite svoje podatke ako želite sudjelovati u nagradnoj igri i otprilike za tjedan dana ćemo znati rezultate.

Anketa: Koje biste predavanje željeli slušati na SFeraKonu?

Glasovanje je završeno. Rezultate i dobitnika jedne besplatne kotizacije pogledajte ovdje ?

Jednom od sudionika ankete poklonit ćemo trodnevnu kotizaciju za SFeraKon, a sudionici konvencije dobit će predavanje po vlastitom izboru. Može li bolje od toga?

Korado Korlević najpoznatiji je hrvatski astronom koji djeluje iz Višnjana u Istri. Prema podacima na stranici Minor Planet Discoverers, trenutno je 13. po redu najproduktivniji tragač za asteroidima svih vremena. Prema njemu je nazvan jedan asteroid (10201 Korado) i dva kometa (P/1999 DN3 (Korlević-Jurić) i P/1999 WJ7 (Korlević)). U okviru Astronomskog društva Višnjan bavi se popularizacijom astronomije i edukacijom te je jedan od osnivača Višnjanske škole astronomije.

9 komentara

 1. JEEEEEEJ KORADO! :))

 2. jeeeee Korado!
  jeeeee ideja biranja predavanja!

 3. WEEEE :)
  Odlična ideja za biranje predavanja!

 4. To Korado! Čula sam puno puta za tebe. Nadam se da ćeš uvažiti moje prijedloge. Ako i ne sve 5!

 5. Pluton!

 6. Odlično!!!

  Je l’ možemo birat oba? :)

 7. Izazovi tehnološke civilizacije!! ;)