Kakav sad retro?

Dok nam se javljaju prvi predavači, o čemu ćete uskoro čitati, pomislili smo da bi bilo dobro da pojasnimo što znače žanrovi i podžanrovi koji će obilježiti ovogodišnji SFeraKon. Naime, odlučili smo ove godine napraviti konvenciju u retro stilu, da bude u skladu sa steampunkom i space operom koji su teme ovogodišnje SFeraKonske zbirke. Stoga ove godine pale bilo kakve retro ideje, bilo što što podsjeća na dobra stara vremena :)

Što su točno steampunk i space opera nadamo se da znate, no u slučaju da vam još uvijek nije u potpunosti jasno o čemu je riječ, informirajte se ovdje. A ako imate ili dobijete bilo kakvu retro ideju za program, kviz, izložbu ili, recimo, uređenje prostora, slobodno nam se javite jer smo uvijek spremni za suradnju!

Punom parom naprijed!

6 komentara

  1. Internet stvarno bruji steampunkom u zadnje vrijeme, ne znam zašto. :D Uglavnom, sviđa mi se ideja, radujem se tome da čujem/vidim više. :)

    • pa bruji se o steampunku zadnjih nekoliko godina, a interes nikako ne jenjava. meni je osobno jako zanimljiv i baš mi je drago što će mu ovogodišnji SFeraKon biti posvećen, među ostalim retro stilovima :)

  2. Sijajno da ste se odlučili i za space operu :)

    Želim vam puno uspjeha i naravno – najbolji SFeraKon do sada :)

  3. Jedva čekam :) Kostime smo već testirali XD

  4. @Aždaja – čula sam da jeste :) i ja jedva čekam …

  5. Svakako dolazim na Steampunk radionicu! :cheer: