Kakav sad retro?

Dok nam se javljaju prvi predavači, o čemu ćete uskoro čitati, pomislili smo da bi bilo dobro da pojasnimo što znače žanrovi i podžanrovi koji će obilježiti ovogodišnji SFeraKon. Naime, odlučili smo ove godine napraviti konvenciju u retro stilu, da bude u skladu sa steampunkom i space operom koji su teme ovogodišnje SFeraKonske zbirke. Stoga ove godine pale bilo kakve retro ideje, bilo što što podsjeća na dobra stara vremena :)

Što su točno steampunk i space opera nadamo se da znate, no u slučaju da vam još uvijek nije u potpunosti jasno o čemu je riječ, informirajte se ovdje. A ako imate ili dobijete bilo kakvu retro ideju za program, kviz, izložbu ili, recimo, uređenje prostora, slobodno nam se javite jer smo uvijek spremni za suradnju!

Punom parom naprijed!

Be Sociable, Share!

6 komentara

  1. Internet stvarno bruji steampunkom u zadnje vrijeme, ne znam zašto. :D Uglavnom, sviđa mi se ideja, radujem se tome da čujem/vidim više. :)

    • pa bruji se o steampunku zadnjih nekoliko godina, a interes nikako ne jenjava. meni je osobno jako zanimljiv i baš mi je drago što će mu ovogodišnji SFeraKon biti posvećen, među ostalim retro stilovima :)

  2. Sijajno da ste se odlučili i za space operu :)

    Želim vam puno uspjeha i naravno – najbolji SFeraKon do sada :)

  3. Jedva čekam :) Kostime smo već testirali XD

  4. @Aždaja – čula sam da jeste :) i ja jedva čekam …

  5. Svakako dolazim na Steampunk radionicu! :cheer:

Komentiraj