TRAŽIMO ZVIJEZDU!

star_3-netVjerojatno znate da je UN 2009. godinu proglasio Međunarodnom godinom astronomije. Zašto baš ovu godinu?

Povod tome je obilježavanje 400. godišnjice od kako je Galileo Galilei prvi puta 1609. godine usmjerio svoj teleskop u nebo i zvijezde.

Inspirirani tim činom i mi na ovogodišnjem Sferakonu tražimo zvijezdu!
“Fenomenalno” pjevate? Imate doma Singstar i redovito vježbate na Playstationu? Pjevali biste rado pred nepoznatim ljudima, ali se ne želite prijaviti na RTL? Mislite da je Diva Plavalaguna, u odnosu na Vas, obična pevaljka koja slavu duguje dobrim sisama i zavodljivim cijevima u glavi? Dođite i otpjevajte nam nešto! Zadivite Zemljane i one koji to nisu (tj. koji misle da to nisu)!

Postanite SFeraKonska glazbena zvijezda koja će zasjeniti i najblistavije supernove (prestanite već jednom biti bijeli patuljak)!

Propozicije: pripremite glazbeni broj koji ćete izvesti sa ili bez instrumentalne pratnje i stavite se na milost i nemilost tročlanog žirija. Oni koji prežive, dobivaju nagradu dostojnu njihova talenta!

Žiri će s posebnom naklonošću ocijenivati SF glazbu.

Ako baš nemate ideja, evo vam par tematskih uradaka za vježbanje:

5 komentara

  1. monika, dodala sam ti još jednu pjesmu na kraju. ne ide bez toga ;))

  2. quicksilver |

    Doista, ne ide bez toga! :- ) tnx
    Kako li mi je to samo promaklo, a naslušala sam se sinoć svakakvog SF i fantasy, ima brdo metal bendova koji su inkorporirali tematiku u svoje stvari, npr:
    http://www.suvudu.com/2008/08/the-best-heavy-metal-songs-bas.html